Aug 14, 2011

annoyingnya kamu !

بسم الله الرحمن الرحيم

tolonglah klik bagi besaq-2
#wahai lelaki , anda sedar tak anda amat meng'annoying'kan saya . pakai serbu jah hantar message yang entah apa-2 ni . habis tak sedar ka DP saya dah menunjukkan dengan jelas status diri saya . siap bagi tau duk mana , bagi no telefon lagi . masyaallah ! ada jugak manusia seperti anda di dunia nyata ni . tolonglah pergi jauh-2 . saya bukan kaunter melepaskan boring anda :)

hai , manusia ni memang banyak ragam sungguh . kalau hampa bosan silalah ambil no telefon lelaki ini . try jaa dari no 0 sampai 9 conform dapat punya . hari ni , aku buka puasa sorang-2 , makan sorang-2 . hee depa-2 semua bukak puasa dekat sekolah . ada apa entah lah malas nak mengikut . so kepada Huzaifah , terima kasih sebab kau bawa aku pergi bazaar tadi even hujan bukan kemain cemburu dekat kita . dah laa jauh dan kita tak berlesen . HAHA apa-2 pun , i love youuu cintaa .

p/s ;  good luck for your trial okay sayang :D

Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

6 comments:

cik mieza said...

desprate sgt kut... huhu

anak haji zaini said...

haha tuu laa .

♥ caca leeko ♥ said...

hahaha ! :D

Mirza Syazani said...

wewiitt , oh p bazaar dengan walid tk habaq ==

Mirza Syazani said...

ohh , p bazaar dgn walid tk habaq --''

anak haji zaini said...

hehe mijaa kena baca buku mana boleh sibuk ikut ummi dengan walik ;)