Aug 9, 2011

aduhh , sakit kepala :(

بسم الله الرحمن الرحيم

start-2 puasa keja sakit kepala sakit kepala . haish penat nak melayan laa . so semalam aku decide laa nak test blood pressure aku kot laa darah rendah kaa sebab rajin sakit kepala . pinjam la cik abah punya benda ni  .
#keputusan : blood pressure aku stabil , yess !
tapiii kena jugak laa pi jumpa doktor sebab kepala dah mengada-2 . aku tak larat nak belai bagi elok dah . tadi petang try la pi HOMOEOPATHY . habenda tuu ? entah laa aku bukan google :D tapi yang bestnya ubat dia . mak aihh , comel cute sungguh . dah la kecik kemetott . colourful pulak .

macam candy jaa :))
so the conclusion iss aku suka wedges yang cik ibu belikan ni . thanks cik ibuuu , i love youuu <3


p/s ; aku bunuh hang mau nyamuk ? sakit ah kaki akuu .


Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

2 comments:

♥ caca leeko ♥ said...

lawa wedges hang , share buleh ? haha

anak haji zaini said...

uih mana boleh , beli seniri maa :D