May 18, 2011

just picca

thanks sayang hantar aku balik tusyen . rajin sungguh la kau jalan kaki semata mata hantar aku nih . HAHA ehh , aku sayang kau laa . kau terlalu lalu sweet la sayang . suka sangat la buat aku terharu dan tergamam dengan your suprise actions tuh . thanks jugak ajarkan aku soalan math yang aku tak paham . i love u sayang . i love u not bcos of anything u have but bcos of smething dat i feel when im near u <3

hah sudah . now aku malas nak cerita pasal apa yang berlaku sebelum ini , so tengok gambar sudah .

malam before kawad . stay skul .
kiri ; cousin huzaifah , kanan ; kiminkimon
eika :)
cik kimin :)
di kem .
malam kebudayaan .
menang :D
banyak lagi gambar . tak larat aku nak buh dah . nanti laa . taw taw . nak pi study . besok biology dengan math . jum jum .

p/s ; i lov u , beyond poetry :)

Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

3 comments:

md mie said...

ada lg x gmbr eika....haha....aku nk tgok

anak haji zaini said...

nanti aku boh oke :)

md mie said...

oke