Oct 9, 2011

Study for Exam

بسم الله الرحمن الرحيم

Today exam Bahasa Melayu . Okay , alhamdulillah aku boleh buat . Alahh BM ja pun *cehh . Besok BI pulokk , haishh bila la nak habis exam nak habis sekolah ni . Hah b , mai masuk meminang ! HAHA . kan senang . 

Semalam memang macam fu** sebab kena ligan anak anjing , vavi betoi ahh . Tengah jalan dengan Huzaifah otw pi tusyen ni . Tetiba anjing bangs*t tu mai arah kami . Tunggu bapak lagi lari sekuat hati ahh . Part best sekali selipar dengan beg aku , aku buang pastu lari sekuat hati . HAHA elok ah Huzaifah lari laju tinggal aku kat belakang ba'ang . Memang target anjing tu dekat aku totally . Hadoihh , leceh gilaa sakit kaki aku lari atas tar . Aku rasa macam nak sepak-2 anjing tu bagi mampos lepas tu sembelih buat kenduri bagi owner dia makan satu family . Jimat duit depa dua tiga hari . Bodo punya orang , dah tau anjing hang berkenan tengok aku . Tutup la pintu . LENGAIII !

p/s ; Miss my Xperia .

Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

2 comments: