Jul 30, 2011

i think i can be happy like before

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh .

bila agak-2 last aku bagi salam panjang macam ni dalam entry aku hah ? okay , even i am still crying now but hati aku seronok sangat . kalaulah aku tak bertekad nak tanya hang , maybe benda ni akan berterusan kan . aku minta maaf kalau hang rasa macam tu tapi hang la satu-2nya best friend dalam hati aku yang aku sayang gila yang paling aku rapat . tak pernah terlintas nak ketepikan hang pun . that's why aku terkilan sangat hang macam buang aku jauh-2 . aku rasa macam hang tak sedar pun aku sayang hang . it's okay , benda ni dah over kan . kita macam dulu nah nah ? aku rindu hang yang teramat sangat .

- 2010 -
p/s ; biskut kacang tu mak cik beli kat mana ? sedap laa .

Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

4 comments:

mie & eika said...

aq mnx maaf..aq xdk niat pown nk wt cm2..aq sayang hg..rndu hg..sori klu prgai aq mnyakitkn hg..i love u my bff<3

anak haji zaini said...

it's okay . benda da balik macam dulu . aku pun rindu hang sangat . i love you too :)

aizawa said...

err bff?sonok klu ad kwn rpat ni...c:

anak haji zaini said...

mesti laa seronok :))