Jun 12, 2011

hey sekolah -.-

woarghh ! kenapa cepat sangat cuti ? aku tak dan nak rest puas puas tau dak . haiii , tengok la jam sekarang pukul berapa , 1.46 a.m. pless pless aku nak tidur tapi banyak keja yang aku nak siapkan laa . tu dia lahh perangai pelajar zaman sekarang termasuk aku , buat kerja last minutes . padan muka hang ! leher aku dah macam nak patah dahh . aku tetap nak siapkan NIE ni macam mana pun .

p/s ; tudung sekolah aku macam mana ??
Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

No comments: