Jan 29, 2011

shit bangang

weh , ta kan bru sbulan da buad hal doe ! bodo la . ni aku shit ckp indu ngn aku . smbang jangan curang . aku ta curang doe ! but buleh plak hg tangkap pic nan ex hg . aku malas ah nak show gmba depa kat sini . tolong ah ! dah ah tinggal aku joh joh pi smpai perak . ingat aku pa ka . huh ! vibrate tangan aku tgk gmba hg nan dia . tanpa rsa bsalah hg tgkap gmba nan ex hg then dengan bangganya hmpa buh gmba ex dia nges . so nk show kat aku ah hg sdeh ex hg nak pindah skul ?? weh , ex ka kapel ? bodo  la , jangan play aku la . aku da setia , hg wat cni . pk ah hg kat tempat aku !!
Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

2 comments:

qee_la said...

relax relax sis! bawa bersabar ye. try to solve it professionally. ;)

anak haji zaini said...

qee , ya ya ! btw , tengs :)