Dec 19, 2010

Pesta Pulau Pinang


urghh ..
*menandakan aku penat .. jalan jalan dri pkul 7 until pkul 11 memang penat gila .. merata ceruk aku da redah .. nasib baik la aku p pesta kali ni , si lesbo aku ada .. *huh~ ta da la sorang sangat .. dis year , dorang da update lagi pesta tu .. da maju agaknya .. da banyak gerai di buka .. penang walk pun ada , ala macam down town kat sp tu .. aku dengan bebekalkan RM20 yg cik ibu kasik , pakai redah jep .. haha ..

sampai ja kat tempat game banyak tu , cepat cepat carik cik abah .. *nak minta support duit ;) .. nervous gila dok ajak si lesbo aku tu naik 'Challenger' , sejenis game kot yang tinggi , buad orang yg naik teputus urat kentot haha .. memang perghh gila naik .. semangat aku dok genggam tangan lesbo aku .. memang ketaq gila tokwan .. keluar anak tekak sepupu tekak suma punya jerit .. mak cik depan aku lagi best , start tu da pejam mata .. *takot gila agaknya , padahal ta naik tinggi lagipun , then masa suma orang jerit gila gila pasal takot gayat suma da , yang mak cik tu still pejam mata tapi aku rasa segala doa dia dok baca .. haha sian gila kot mak cik tu .. sure gila doa masok tandas pun dia baca .. 

then , da habes punya penin , si lesbo aku ni semangat gila nak cari cincin yang buleh ukir nama tu .. aku pun cari sama ah .. last year aku da beli , tapi hilang .. first da jumpa , satu 10 hinggit .. bapak mahal , cekik darah .. jalan lagi , jumpa jugak , dua 15 hinggit .. lesbo aku (fiqah) cakap , 'oke la' .. aku still tak puas hati tapi malas nak cari takot ta jumpa punya pasai , beli ah .. 5 tapak aku jalan lepas tu , belambak gila kedai ukir nama .. bila aku tanya , 'satu 5 hinggit dik' ..  pergh macam nak patah balik sepak pak cik tu , srius sial tu , rugi 5 hinggit aku .. *hampeh tol ! k fine , malas nak hingat , sakit hati aku tuh .. nak tunjuk cincin tu pun gambanya masih belum wujud , tapi pape pun , cun la ..

p/s ; aku still geram kat pak cik tu pasal jual mahal .. baik aku tido dari ingat pak cik tu .. besok nak joging pagi buta .. *kat tempat nostalgia oh ..



Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

4 comments:

E.d.Y said...

haha..bakar je kedai pakcik tu

anak haji zaini said...

klau ada kudrat memang da pegi bakar .. hehe

Atiqah idrus said...

hai awakkk..terima kasih.. tahniah kepada aawak juga..:)

anak haji zaini said...

eh awak .. sama sama ..