Dec 26, 2011

Huzaifah ♥

بسم الله الرحمن الرحيم


Awakk ,
Awak nak tau tak , saya rindu awak sangat . Rindu nak sweet-2 dengan awak macam duluu . Saya tau saya banyak salah dengan awak . Tapiiii , cara awak tadi . Emm , i know you love me sayang . Thanks awak , kalau tu cara yang terbaik untuk saya dapatkan awak macam dulu dan cara yang terbaik nak tegur kesilapan saya . Teruskan sayang . Saya sanggup dari saya hilang awak . Perasaan sayang saya pada awak takkan pernah berubah .

Sayang . Saya minta satu jaa , kita macam dulu . Saya rindu awak teman saya menangis . Saya rindu awak pujuk saya . Saya nak awak usap air mata saya macam selalu bila saya menangis . Dulu awak selalu kejar saya bila saya merajuk . Saya tau awak penat layan perangai saya tapi awak sanggup sebab awak sayang saya . Awak selalu suap saya makan roti cheese tapi awak bagi saya yang banyak cheese . Awak makan yang ada gula  sebab awak tau saya tak suka gula . Awak sanggup kena tinggal dengan kawan-2 awak semata-2 nak hantar saya balik tusyen . Tiap-2 hari awak hantar saya jalan kaki . Kalau time rehat dekat tusyen , kita jalan kaki pergi kedai . Awak mesti letak tangan atas kepala saya sebab tak nak saya kena panas . Awak tau saya cepat pening . Saya rindu nak tengok bulan bintang dengan awak . Saya rindu nak awak ajar saya add maths . Kita selalu gaduh bila dapat jawapan tak sama kan . Saya rindu nak makan sushi dengan awak . Sayang , i miss that moments :')
Thanks awak , awak banyak berkorban untuk saya . Saya sedar semua tu , sebab tu saya janji dengan diri saya yang saya tak akan sia-2 kan awak . Saya tak salah pilih . Awak yang terbaik buat saya . Semua kenangan kita sangatlah berharga . Hanya saya dan awak yang pernah lalui :)

Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

2 comments:

AMEERA rose said...

touching. be strong okayy :/

anak haji zaini said...

Thankss meera :')