Sep 19, 2011

don't forget to smile when you read :]

بسم الله الرحمن الرحيم

setelah beberapa hari kita 'berpisah' akhirnya ,

4.16 pm today , aku baru sampai tusyen .

Aku : weh , mana Huzai ?
Fatin : tuuuuuu !
Aku : *terus kalih blah kanan dan erghh !
Huzai : *datang dekat aku dengan penuh senyuman :)
Aku : *senyum jugak :) omaigosh ! saya rindu awak .
Huzai : Aina , Huzai rindu Aina . sorry Huzai tak bermaksud nak tinggal Aina macam tu .
Aku : okay , Aina just rindu Huzai sangat ! please jangan buat dah .
Huzai : sorry sayang :) tak kan pernah dah tau .
Aku : okayy ! haa Huzai , jom la pi ! *sonok gila ba'ang time tu

thanks datang awal semata-2 tunggu saya . the best is kita dapat luangkan masa sama-2 hari ni . ohh sweet sangat bila dengan awak ! thanks untuk lagu Merindukanmu , Cinta Dalam Hati and Tercipta Untukku . iloveyouuu ! b , thanks Elmo tuu . iloikee . memang bila dengan awak , saya tak kan pernah diam . penat gila gelak dengan awak . HAHA , awak tau kenapa kita rapat ? sebab banyak persamaan between us like gila makan sushi . sumpah sedap ! awak la satu-2nya buah hati saya yang suka sushi macam saya suka . apa-2 pun saya bahagia sangat dengan awak hari ni . even dah belambak-2 kali saya cakap but i still wanna say , iloveyoufuckingdamnmuchb !
b , saya sayang awak !
belakang purse elmo , handmade by Huzaifah . thanks b !
p/s : besok Umi Jijah nak bersara dahh :(

Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

4 comments:

Mirza Syazani said...

So sweet ! damn Jeleuoss ohh :'(

anak haji zaini said...

tamo la jeless sayang :DD

mrsfarman said...

sweet ba'ang . jeles kami :(

anak haji zaini said...

HEHEK APA LAHH :d