Jun 5, 2011

RM 3.00

wehh macha . nak masukkan topup kat orang pun berejam kaa ? hadoii . nak kata aku silap tulis number berapa puluh kali dah aku dok belek masa tulis number tu . mentang mentang aku dok buat sembang dengan hang pasal kad kawin india cantik hang boleh tak topup lagi . bakar kedai hang kot . suku jam dah ni aku tunggu . 3 ringgit tu harga yang aku topup laa . HAHA , tak dak idea untuk topik lahh .

aku mcam biasa la mesti baru balik tusyen punya baru terhegeh nak tulis entry . aku pi jaa tengok tengok tusyen tak dakk . cikgu pi penang . tak pa lah . dok la cangak dengan sayang aku sorang ni . dengan adik dia haa . petang tadi aku pi gak . kami tiga jugak la haa . tak ramai , tak boleh blah betoi . aku , huzai dengan syahh ( adik huzai ) . petang tadi , argh time tuu memang sweet se'sweet'nya lah kat tusyen . *bukan ada sapa pun ;p HAHA suka sangat lah buat muka comel kau tuh . 

time ni aku paksa dia pakai sweater .
p/s ; lembu aih , aku habis tulis entry pun topup tak masuk masuk g . memang eii halal betoi ahh !

Dah baca ? Tinggalkan tapak kaki anda !

2 comments:

♥ Frau Reen ♥ said...

hye..dtg n folow u..jom folow kite:)

anak haji zaini said...

hye , yess i following you :D